Offerte aanvragen & contact

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20


 


Talento

Een multi-talent

Succes kent vele vormen, de Talento biedt ze allemaal:

  • Gesloten bestelwagen: ideaal voor stadstransport
  • Platformchassis met cabine: klaar voor elke opbouw
  • Bestelwagen met dubbele cabine: voor een succesvol team

Ontworpen voor goederen- of personenvervoer, biedt hij professionals een groot scala aan oplossingen. Van slimme laadfuncties tot de perfecte inrichting. Dat maakt een groot verschil voor uw dagelijkse werkzaamheden.

De Vormgeving

Het strijdlustige design van de Talento toont hoe deze unieke bestelwagen tot een lijn van harde werkers behoort. Door het slimme ontwerp van de Talento kan hij ondanks de grote laadruimte manoeuvreren door de krappe ruimtes van elke stad.

Talento

Veelzijdigheid

U kunt kiezen uit 2 dak hoogtes en 2 wielbases, waardoor de laadruimte toeneemt tot wel 8,6 m³. De maximale laadlengte varieert van 2.537mm tot 2.937mm. Zelfs de meest compacte versie met korte wielbasis en laag dak biedt al genoeg plaats voor het vervoer van 3 Europallets. De Talento is ook leverbaar met een geautomatiseerde 6-traps Dual Clutch versnellingsbak. Deze automatische versnellingsbak is leverbaar in combinatie met de 145 en 170 pk motoren. 

Motoren en Veiligheid

De Talento wordt aangedreven door Euro 6 motoren met 125, 145 of 170 Pk. Een betrouwbare, krachtige en kostenefficiënte motor. Genoeg vermogen voor een laadvermogen van ruim 1.200kg en 2 ton aanhangwagengewicht!

De Talento is voorzien van een traction systeem waardoor uw grip op de weg verbeterd. De Electronic Stability Control (ESC) biedt u een buitengewone grip en stabiliteit door bij het nemen van een bocht de remkracht op de wielen onafhankelijk te beheren. Daarnaast helpt de Hillholder u op steile wegen, door uw remmen gedurende 3 seconden te activeren.

GA HIER NAAR DE FIAT PRODUCT PAGINA

Download Talento brochure 

Acties FIAT Talento Duurzame bedrijfswagens

Talento

Maatwerk

Talento CargoPlus

De CargoPlus doorlaadmogelijkheid onder de bijrijdersstoel maakt het mogelijk lange lengtes tot 2,95 mtr (L1) of 3,35 mtr (L2) in de laadruimte te vervoeren.

Talento dubbele cabine

De Talento is ook als dubbele cabine met 5 of 6 zitplaatsen leverbaar, eveneens met 2 wielbases, waardoor u toch een grote hoeveelheid goederen kan vervoeren.

Talento chassis

Om aan de meest specifieke behoeftes tegemoet te komen, biedt FIAT de Talento ook aan in een chassisversie. Deze kan door gespecialiseerde carrosseriebedrijven van een maatwerkopbouw worden voorzien die exact aan de eisen voor uw bedrijf voldoet.

Maatwerk Recent afgeleverd

Galerij | Talento Exterieur

Galerij | Talento Interieur

Galerij | Talento afmetingen