Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Ducato chassis

De ultieme partner onderweg

Dé ideale oplossing voor een wereld die constant in beweging is. Een comfortabele bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat de transporteisen ook zijn.

Veelzijdigheid

Om aan de meest specifieke opbouwbehoeftes tegemoet te komen, biedt FIAT de Ducato aan in een uitgebreide reeks gewichtsklassen en wielbasis. Deze kunnen door carrosseriebedrijven van een maatwerkopbouw worden voorzien die exact aan de eisen voor uw bedrijf voldoet. Leverbaar in 5 lengtematen en 4 gewichtsklassen van 3.000 tot 4.250 Kg. De Ducato is ook leverbaar als chassis met dubbele cabine, alsmede een 4x4 variant.

Ducato Chassis

Motoren en Veiligheid

De flexibiliteit van de Ducato komt eveneens terug in het Euro-6 dieselmotoren aanbod, zo is er keuze uit vier 2.3Ltr dieselmotoren van 120 tot maximaal 180 Pk. Er is keuze uit een handgeschakelde 6-gangs versnellingsbak of een 9-gangs volautomaat.

De alternatieve 140 Natural Power-krachtbron is een stille en emissiearme aardgasmotor met een vermogen van 136 pk. Anders dan bij een dieselmotor is de roetuitstoot nihil, terwijl de NOx-emissie tot 15% lager is. Ook de geluidsemissie is aanzienlijk geringer. De vijf onder de vloer geplaatste aardgascilinders met een gezamenlijke inhoud van 220 liter (vulgewicht 37 kg) zijn goed voor een actieradius van ca. 400 kilometer. Daarna schakelt de motor automatisch over op benzine.

Naast de standaard veiligheidssystemen als EBS, ESP en Hillholder , is de Ducato ook leverbaar met Full Brake Control. Dit is een geïntegreerd systeem dat is ontworpen om een aanrijding te voorkomen of de ernst van een aanrijding te verminderen. Het detecteert obstakels in het voorwaartse rijrichting en waarschuwt de bestuurder zodra er een dreigende botsing wordt gedetecteerd en activeert indien nodig een autonoom noodremsysteem.

GA HIER NAAR DE FIAT PRODUCT PAGINA

Download Ducato brochure

Recent afgeleverd Duurzame bedrijfswagens

Ducato Chassis

Maatwerk

Ducato dubbele cabine

Met een dubbele cabine maakt u de Ducato nog veelzijdiger. Zowel goederen als mankracht tegelijk vervoeren naar de plek van bestemming. De achterbank van de dubbele cabine telt drie of vier comfortabele zitplaatsen met 3-punts veiligheidsgordels. Met voorin een bijrijdersbank zijn er totaal maximaal 6+1 zitplaatsen.

Ducato 4x4 drive

Bereik de meest extreme werkplekken. De Ducato is leverbaar met een mechanische 4×4-aandrijving, met automatische distributie van het aandrijfkoppel via een integrale verbinding. Beschikbaar vanaf 140 Pk motoren en compatibel met alle voertuigbeveiligingssystemen.

Maatwerk

Galerij | Ducato Chassis Exterieur

Galerij | Ducato Chassis Interieur